Ei toimivaa Erppiä voi rakentaa vuorokaudessa, vai voiko?

Lokakuun 12. päivänä otamme haasteen vastaan ja pyrimme rakentamaan toimivan ERP-ratkaisun 24 tunnin aikana. Rakennettavan toiminanohjausjärjestelmän tarvemäärittely tulee yleisöltä. Yritystämme voit seurata livestreamistämme.

Ajankohta: Keskiviikkona 12.10.2022 | 9:00 alkaen

Katso striimin tallenne

Katso tallenne

Miksi?

ERP:n hyödyt ovat kiistattomia, mutta ERP-järjestelmän käyttöönotto on usein pelottavaa, raskasta, kallista ja toteutus vie useimmiten puolesta vuodesta kahteen vuoteen. Me uskomme, että pystymme tekemään toimivan toteutuksen vuorokauden aikana monday.comia hyödyntäen.

Olemme monday.comin Gold partner Suomessa ja ERP-ratkaisujen toteutus on meille tuttua, mutta 24 tunnin aikana tätä ei luultavasti ole kukaan koskaan edes kokeillut.

monday.com gold partner SEOSEON Digitoimisto

Huomio! Meiltä et voi tilata toimivaa ERP-järjestelmää 24 tunnin toimitusajalla, mutta haluamme poistaa toiminnanohjausjärjestelmiin kohdistuvat ennakkoluulot todistamalla, että toimiva toteutus on tiimimme voimin ketterää alustaa hyödyntäen mahdollista luoda jopa vuorokaudessa.

Mitä sinä kaipaat ERP:iltä?

Kerro meille, mitkä asiat koet hankalaksi toteuttaa nykyisellä toiminnanohjausjärjestelmällänne tai mitkä haasteet jarruttavat ERP:n käyttöönottoa teidän organisaatiossanne. Luomme ERP-ratkaisun, millä pyrimme ratkaisemaan kaikki meille lähetetyt tarpeet.

Onko kyse integraatioista, automaatioista, raportoinnista tai reaaliaikaisesta tiedon saannista? Eikö tieto kulje sujuvasti markkinointi- ja myyntitiimin välillä tai onko HR:n toiminta muista täysin erillään? Oli ongelma mikä tahansa, kerro siitä meille ja pyrimme ratkaisemaan sen 24h livestreemin aikana!

monday.comin vahvuudet ERP:nä

 • Helppokäyttöinen
 • Tarpeisiin räätälöity
 • Muokattavissa ilman koodaustaitoa
 • Ei tarvetta erilliselle tukihenkilölle
 • Pilvipalvelu
 • Ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu

Asiantuntijat

Lue lisää monday.comista ERP-järjestelmänä

Siirry ERP -sivulle


⬍ Lue lisää ERP-järjestelmästä (toiminnanohjausjärjestelmä) ⬍

 

ERP – toiminnanohjausjärjestelmä

ERP on lyhenne sanoista Enterprise Resource Planning. Suomeksi ERP:stä puhutaan toiminnanohjausjärjestelmänä. ERP:ssä hallinnoidaan laajasti ja monipuolisesti yrityksen koko toimintaa ja resurssointia. Toiminnanohjausjärjestelmä voi pitää sisällään mm. työvuorosuunnittelun, budjetoinnin, laskutuksen, tuotannonohjauksen, varastonhallinnan, materiaalien, resurssien- ja prosessienhallinnan.

ERP:n tarkoituksena on antaa reaaliaikainen pääsy organisaation kaikkiin toimintoihin. Yhteen paikkaan keskitetty järjestelmä auttaa säästämään aikaa, sillä manuaalisen työ jää minimiin ja työntekijät voivat keskittyä käytännön, tuottavaan työhön. ERP:n käyttöönotto tuo organisaatiolle lukuisia hyötyjä, se mm. parantaa liiketoiminnan tehokkuutta taloudellisesti ja toiminnallisesti.

ERP:n hyödyt

Organisaatioissa tiedon tallentaminen moneen paikkaan on yleistä. Monen eri järjestelmän käyttäminen vie aikaa ja järjestelmiin joutuu tekemään tuplakirjauksia eli syöttämään samaa tietoa moneen eri paikkaan. Eri järjestelmien välillä surffaillessa tieto ei ole keskitettyä, kokonaiskuva häviää ja raportointi ei ole reaaliaikaista. Keskitetty työn hallinta toiminnanohjausjärjestelmässä antaa kattavan kokonaiskuvan prosesseista ja työtä pystyy automatisoimaan. Tämän myötä, kun manuaalinen työ vähenee, työhyvinvointi ja sitä myöten motivaatio työtä kohtaan kasvaa.

monday.comin työnkäyttöjärjestelmä on ERP

monday.com on työnkäyttöjärjestelmä, jolla voi hallita mm. projekteja, asiakkuuksia, myyntiputkea, raportointia, tehtäviä, ajanhallintaa, yrityksen sisäistä viestintää ja seurata tavoitteita yhdessä paikassa. Vuosien saatossa monipuolistuneeseen monday.comiin on mahdollista luoda koko organisaation toiminnanohjausjärjestelmä ERP.

monday.comin vahvuudet ERP:nä

 1. Helppokäyttöinen
 2. Tarpeisiin räätälöity
 3. Muokattavissa ilman koodaustaitoa
 4. Ei tarvetta erilliselle tukihenkilölle
 5. Pilvipalvelu
 6. Ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu

Happaneeko nykyinen ERP käsiin? 

ERP-järjestelmän käyttöönotto on usein pelottavaa, raskasta, kallista ja toteutus vie useimmiten puolesta vuodesta kahteen vuoteen. Toiminnanohjausjärjestelmä ERP:n suunnittelu- ja rakennus monday.comiin on nopeaa ja kustannustehokasta. ERP-projektin vastuuhenkilöiden on helppo tehdä järjestelmään päivityksiä, sillä monday.comia saa muokattua nopeasti ilman koodaustaitoja.

Suomen monday.comin Gold-partneri rinnallasi

monday.comin Suomen Gold Partneri SEOSEON on luonut asiakkailleen toiminnanohjausjärjestelmiä monday.comiin. Tukena ERP:n suunnittelussa on laajan kokemuksen osaava tiimi, sillä tiimiltämme löytyy vuosien kokemus prosessien suunnittelu- ja toteutustyöstä aina onboardaukseen ja jatkuvaan kehitykseen.

Miks valita ERP toiminnanohjausjärjestelmäksi monday.com? 

 1. Koko organisaation koti jossa työ tapahtuu. monday.comin ERP:ssä on koko organisaatio: CRM asiakkuudenhallinta, projektinhallinta, raportointi, HR, asiakaspalvelu, IT jne.
 2. Läpinäkyvyys lisää luottamusta ja sujuvoittaa prosesseja. Samassa alustassa työskenteleminen lisää läpinäkyvyyttä, kommunikaatiota, tavoitteiden seurantaa ja niihin pääsemistä
 3. Ajansäästö: Säästä työntekijöiden kallisarvoista aikaa. Käytä monday.comin parnerin asiantuntemusta- ja aikaa kehittämistyöhön ja anna työntekijöiden keskittyä tuottavaan työhön