Ei toimivaa Erppiä voi rakentaa vuorokaudessa, vai voiko?

Lokakuun 19. päivänä otamme haasteen vastaan ja pyrimme rakentamaan toimivan ERP-ratkaisun 24 tunnin aikana. Rakennettavan toiminanohjausjärjestelmän tarvemäärittely tulee yleisöltä. Yritystämme voit seurata livestreamistämme.

Ajankohta: Keskiviikkona 19.10.2022 | Klo. 0:00 – 24.00

Miksi?

ERP:n hyödyt ovat kiistattomia, mutta ERP-järjestelmän käyttöönotto on usein pelottavaa, raskasta, kallista ja toteutus vie useimmiten puolesta vuodesta kahteen vuoteen. Me uskomme, että pystymme tekemään toimivan toteutuksen vuorokauden aikana monday.comia hyödyntäen.

Olemme monday.comin Gold partner Suomessa ja ERP-ratkaisujen toteutus on meille tuttua, mutta 24 tunnin aikana tätä ei luultavasti ole kukaan koskaan edes kokeillut.

monday.com gold partner SEOSEON Digitoimisto

Huomio! Meiltä et voi tilata toimivaa ERP-järjestelmää 24 tunnin toimitusajalla, mutta haluamme poistaa toiminnanohjausjärjestelmiin kohdistuvat ennakkoluulot todistamalla, että toimiva toteutus on tiimimme voimin ketterää alustaa hyödyntäen mahdollista luoda jopa vuorokaudessa.

Tule mukaan seuraamaan livenä ERP:in rakennusta!

Ilmoittaudu mukaan

Mitä sinä kaipaat ERP:iltä?

Kerro meille, mitkä asiat koet hankalaksi toteuttaa nykyisellä toiminnanohjausjärjestelmällänne tai mitkä haasteet jarruttavat ERP:n käyttöönottoa teidän organisaatiossanne. Luomme ERP-ratkaisun, millä pyrimme ratkaisemaan kaikki meille lähetetyt tarpeet.

Onko kyse integraatioista, automaatioista, raportoinnista tai reaaliaikaisesta tiedon saannista? Eikö tieto kulje sujuvasti markkinointi- ja myyntitiimin välillä tai onko HR:n toiminta muista täysin erillään? Oli ongelma mikä tahansa, kerro siitä meille ja pyrimme ratkaisemaan sen 24h livestreemin aikana!

Asiantuntijat

Tarvemäärittely


Mitä tarvitset ERP:iltä tai mikä on aikaisemmin tuottanut ongelmia? Kerro meille ja toteutamme sen livenä!
Kerro meille