Webinaarit

Tästä blogikategoriasta löydät SEOSEON Digitoimiston monday.comiin liittyvät webinaarit, luennot ja muut onlinetilaisuudet.

Tutustu monday.com Work OS:n toimintaan, käyttöön ja ominaisuuksiin listalta löytyvistä webinaareista ilmaiseksi. Katso myös projektinhallinnan tietopakettimme.

SEOSEON Digitoimisto on monday.comin virallinen Suomen partneri. Jos sovellusta kohtaan heräsi kiinnostusta tai et löydä sivustoltamme vastausta johonkin kysymykseen, ota meihin yhteyttä!

Työskentele tehokkaammin monday.comin avulla

Webinaari: Työskentele tehokkaammin monday.comin avulla

Tässä webinaarissa tutustutaan, kuinka tehostat työtäsi monday.comin ohjelmiston avulla. monday.com on koko organisaation työnhallintaohjelmisto, jossa tiimit työskentelevät, kommunikoivat, seuraavat tehtävien edistymistä ja raportointia reaaliaikaisesti. Katso tallenne >> Webinaarin sisältö: Työn tehokkuuden ja tuottavuuden ABC Yksinkertaista OKR-seuranta Tehosta hankintaprosessia Toteuta tehokkaita kampanjoita CRM ominaisuudet ja hallinta Hallitse tapahtumia onnistuneesti Keskitä tuotestrategia – roadmap Paranna myyntiä Ajankohta: […]


monday Sales CRM - tuo asiakkuudenhallinta uudelle aikakaudelle

Webinaari: monday Sales CRM – tuo asiakkuudenhallinta uudelle aikakaudelle!

Tässä webinaarissa tutustutaan, kuinka CRM-järjestelmän avulla asiakkuuksia hallinnoidaan älykkäästi ja ketterästi. monday.comin CRM-järjestelmä tarjoaa tiimeille tavan kommunikoida ja pitäen samalla kirjaa siitä, mitä tapahtuu missäkin vaiheessa ja mitä on sovittu kenenkin kanssa. CRM-järjestelmää käyttävät monet tiimit kuten: asiakaspalvelu- ja myynti, liiketoiminnan kehitys, markkinointi ja rekrytointitiimit. Edellisessä webinaarissa keskityimme siihen, mikä CRM:n valinnassa on tärkeää ja […]

webinaari monday forms 1200

Webinaari: monday.com forms

Tule mukaan webinaariin katsomaan, kuinka monday.comin uudella monday projects-järjestelmällä hallinnoit koko projektisalkun! Ajankohta: 23.11.2022 klo 13:00-14:00.


Webinaari monday projects 1200

Webinaari: monday projects

Tule mukaan webinaariin katsomaan, kuinka monday.comin uudella monday projects-järjestelmällä hallinnoit koko projektisalkun! Ajankohta: 23.11.2022 klo 13:00-14:00.Webinaari monday sales CRM

Webinaari: monday sales CRM

Tule mukaan webinaariin katsomaan ja tutustumaan monday.comin uuteen monday sales CRM -järjestelmään ensimmäisten joukossa! Ajankohta: 21.9.2022 klo 9:00-10:00.


Webinaari monday.com products 1200

Webinaari: monday.com products

Tule mukaan webinaariin katsomaan, mistä monday.comin uusissa tuotteissa on kyse ja miten ne voivat parantaa organisaationne työskentelyä! Ajankohta: 24.8.2022 | Klo. 9:00 – 9:30.